InboundLab er nå sertifisert HubSpot partner

apr 17, 2019

Norsk Sertifisert HubSpot Partner

Sertifisert HubSpot partner

InboundLab er sertifisert hubSpot partner og kan hjelpe deg med alle deler av HubSpot platformen. Les mer om hva HubSpot er her. InboundLab har lang erfaring i oppstartsbedrifter, forretningsutvikling , samt salg og markedsføring. Dette har været både vårt yrke og proffesjon i en årrekke og vi forstår hvor viktig det er at salg og markedføring jobber i tospann.

 

Vi kan hjelpe deg med digital markedsføring

Vi har benyttet en rekke verkrøyer for salg og markedsføring. Når vi endelig fant en løsning som inneholder gjennomtenkte funksjoner for både salg og markedsføring i en pakke, så tok vi ibruk HubSpot. Vi har nå jobbet med HubSpot i mange år både som internt verktøy og for kunder, og detvar derfor nå naturlig å ta steget mot et tettere samarbeid. Vi har derfor blitt sertifisert HubSpot partner og er i tillegg sertifisert som Vekst Drevet Design Byrå

Prøv HubSpot gratis her.

Noen av våre utvalgte løsninger til din MarTech-stack

HubSpot

SmartLook

SmartLook er et analyseverktøy som lar deg se hvordan besøkende bruker nettsiden din. Inkluderer funksjoner som varmekart, brukeropptak, hendelser og trakter.

VisitorQueue - Se hvem som besøkker nettstedet ditt

VisitorQueue

VisitorQueue er en type "Hvem ringer" for websider og gir deg en liste over organisasjoner som har besøkt nettstedet ditt. Denne er verdt å prøve!

HubSpot

HubSpot

Gratis CRM verktøy som inneholder funksjoner for digital markedsføring, salg- og kundeoppfølging. Dette er alt-i-ett-løsningen for digital markedsføring.

KOM i GANG

Vil du få nye leads fra nettsiden din, men usikker på hvor du skal starte?