InboundLab er nå sertifisert HubSpot partner

apr 17, 2019

Sertifisert HubSpot partner

InboundLab er sertifisert hubSpot partner og kan hjelpe deg med alle deler av HubSpot platformen. Les mer om hva HubSpot er her. InboundLab har lang erfaring i oppstartsbedrifter, forretningsutvikling , samt salg og markedsføring. Dette har været både vårt yrke og proffesjon i en årrekke og vi forstår hvor viktig det er at salg og markedføring jobber i tospann.

 

Vi kan hjelpe deg med digital markedsføring

Vi har benyttet en rekke verkrøyer for salg og markedsføring. Når vi endelig fant en løsning som inneholder gjennomtenkte funksjoner for både salg og markedsføring i en pakke, så tok vi ibruk HubSpot. Vi har nå jobbet med HubSpot i mange år både som internt verktøy og for kunder, og detvar derfor nå naturlig å ta steget mot et tettere samarbeid. Vi har derfor blitt sertifisert HubSpot partner og er i tillegg sertifisert som Vekst Drevet Design Byrå

Kom igang: Her kan du prøve gratisversjonen til Hubspot.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *