Sertifisert som Vekst Drevet Design Byrå av HubSpot

jun 9, 2019

Norsk Sertifisert HubSpot Partner

 

 

InboundLab er sertifisert innen vekst drevet design

InboundLab er sertifisert HubSpot partner og kan tilby tjenester på HubSpot plattformen. HubSpot er en alt i ett løsning for markedsføring, salg og kundeoppfølging. Alle basisfunksjonene er gratis, slik et du rimelig og enkelt kan prøve ut plattformen før du gjør noen ytterligere investeringer. CRM delen og e-post utsendelse er gratis for alltid og bare den delen gjør den verdt å prøve. Prøv gratis her!

 

Beste praksis innen markedsføring og design

Vi har jobbet aktivt innen salg og markedsføring på HubSpot plattformen i mange år. Nå har vi tatt steget videre og sertifisert oss innen Vekdst Drevet design. Vekst Drevet Design er en metodikk for å raskt komme igang med å bygge et nettsted og benytte agil metodikk for å kontinuerlig bugge den ut og forbedre nettsiden. Sertifiseringen viser vi at kan tilby beste praksis inn design, markedsføring og salg på HubSpot plattformen.

Les mer om HubSpot her: https://inboundlab.no/hubspot/

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *