Avansert Google Analytics sertifisert

jun 22, 2021

Avansert Google analytics sertifisering

InboundLab er sertifisert i avansert bruk av Google analytics. En viktig svært viktig del av digital markedsføring er analyse av nettsted, sosiale medier og effekten av digital markedsføring. For å være i best mulig stand til å gjøre dette har vi i InboundLab gjennomgått offisielle kurs fra Google med tilhørende sertifisering.

Avansert analyse og forståelse med Google Analytics

Avansert Google Analytics sertifisering innebærer går dypere ned bruk av Analytics. Dette inkluderer planlegging og prinsipper, implementering og avansert datainnhenting, konfigurasjon og administrasjon . Avansert Google Analytics gjøre også et dypdykk i konverteringer og tiltrekking av besøkende, i tillegg til rapportering, måleenheter og dimensjoner.

Les med Om InboundLab