Avansert Google Analytics sertifisert

jun 22, 2021

Google Ads sertifisering

Avansert Google analytics sertifisering

InboundLab er sertifisert i avansert bruk av Google analytics. En viktig svært viktig del av digital markedsføring er analyse av nettsted, sosiale medier og effekten av digital markedsføring. For å være i best mulig stand til å gjøre dette har vi i InboundLab gjennomgått offisielle kurs fra Google med tilhørende sertifisering.

Avansert analyse og forståelse med Google Analytics

Avansert Google Analytics sertifisering innebærer går dypere ned bruk av Analytics. Dette inkluderer planlegging og prinsipper, implementering og avansert datainnhenting, konfigurasjon og administrasjon . Avansert Google Analytics gjøre også et dypdykk i konverteringer og tiltrekking av besøkende, i tillegg til rapportering, måleenheter og dimensjoner.

Les med Om InboundLab 

 

Noen av våre utvalgte løsninger til din MarTech-stack

HubSpot

SmartLook

SmartLook er et analyseverktøy som lar deg se hvordan besøkende bruker nettsiden din. Inkluderer funksjoner som varmekart, brukeropptak, hendelser og trakter.

VisitorQueue - Se hvem som besøkker nettstedet ditt

VisitorQueue

VisitorQueue er en type "Hvem ringer" for websider og gir deg en liste over organisasjoner som har besøkt nettstedet ditt. Denne er verdt å prøve!

HubSpot

HubSpot

Gratis CRM verktøy som inneholder funksjoner for digital markedsføring, salg- og kundeoppfølging. Dette er alt-i-ett-løsningen for digital markedsføring.

KOM i GANG

Vil du få nye leads fra nettsiden din, men usikker på hvor du skal starte?