Anbefalte verktøy til din MarTech-stack

MarTech er en forkortelse for Marketing Technologies, og et begrep som ofte brukes om verktøy som brukes innen digital markedsføring.

Det finnes et stort og variert utvalg av slike teknologier og man velger derfor en eller flere av disse og setter de sammen i en pakke ofte kalt Marketing Stack. Noen verktøy er bedre og mer innholdsrike enn andre, mens andre er enklere og gjør kanskje kun akkurat det du trenger verktøyet til.

Det å finne akkurat det verktøyet som passer deg og dine behov kan være vanskelig og tidkrevende.

Vi har gjort denne jobben for deg og gir deg en oversikt over de verktøyene som vi anbefaler, fordi vi bruker de selv.

Alle MarTech verktøy som beskrives og anbefales på disse sidene finnes i en «freemium» variant, eller i det minste med en «free trial» periode. Det gjør at du kan teste ut og se om vertøyene passer deg og ditt behov uten at det koster deg annet enn din egen innsats.

 

Anbefalte markedsførings verktøy

HubSpot

SmartLook

SmartLook er et analyseverktøy som lar deg se hvordan besøkende bruker nettsiden din. Inkluderer funksjoner som varmekart, brukeropptak, hendelser og trakter.

HubSpot

HubSpot

Gratis CRM-verktøy som inneholder funksjoner for digital markedsføring, salg- og kundeoppfølging. Dette er alt-i-ett-løsningen for digital markedsføring.

VisitorQueue - Se hvem som besøkker nettstedet ditt

VisitorQueue

VisitorQueue er en type «Hvem ringer» for websider og gir deg en liste over organisasjoner som har besøkt nettstedet ditt. Denne er verdt å prøve!

databox

Databox

Digital markedsføring-dashboard som sammenstiller all informasjonen på ett sted og gjør det enkelt å måle effekten av markedsføringsinnsatsen.

SheerSEO - søkemotoroptimalisering

SheerSEO

Genialt SEO-verktøy som lar deg se hvordan nettsiden ditt gjør online. Verktøyet gir deg konkrete forslag til hva som bør justeres for at du skal ranke høyere på Google. 

divi-logo

Divi Elegant Themes

Premium WordPress-tema og frittstående WordPress-plugin fra Elegant Themes som lar deg bygge nettsider med den visuelle drag & drop Divi-byggeren. 

envato-elements-dark

Envato Elements

Finn gode illustrasjoner til din nettside eller blogg. Envato Elements tilbyr ubegrenset nedlasting av bilder, grafikk, grafiske maler, royalty-fri musikk, videor og mer.