MarTech

 

Vi hjelper deg med å finne de riktige verktøyene for digital markedsføring - MarTech

MarTech – Marketing Technology

MarTech er en forkortelse for Marketing Tecnologies og et begrep som ofte brukes om verktøyer som brukes innen digital markedsføring. Det finnes et stort og variert utvalg av slike teknologier og man velger derfor en eller flere av disse og setter de sammen i en pakke ofte kalt Marketing Stack.
 
InboundLab har lang erfaring med bruke av forskjellige verktøy innen digital markedsføring.  Det finnes et stort utvalg av verktøy til de forskjellige kategoriene. Noen er bedre og mer innholdsrike enn andre, mens andre er enklere og gjør kanskje kun akkurat det du trenger verktøyet til. Det å finne akkurat det verktøyet som passer deg og dine behov kan  være vanskelig og tidkrevende.
 
Vi har gjort denne jobben for deg og gir deg en oversikt over de verktøyene som vi anbefaler, fordi vi bruker de selv. Alle MarTech verktøy som beskrives og anbefales på disse sidene finnes i en «freemium» variant, eller i det minste med en «free trial» periode. Dette gjør at du kan teste ut og se om vertøyene passer deg og ditt behov uten at det koster deg annet enn din egen innsats.

HubSpot Marketing Platform

  • Vi anbefaler HubSpot som Markedsføringsplattform
  • Andre utvalgte teknologipartner komplementerer, støtter eller er integrerbare med HubSpot
  • De fleste av våre teknologipartnere tilbyr en gratis eller rimelig startløsning

Vi benytter selv og anbefaler følgende martech løsninger:

VisitorQueue
SheerSEO - SEO optimalisering av websider

KOM i GANG

Vil du få nye leads fra nettsiden din, men usikker på hvor du skal starte?